همشهری‌آنلاین: دبیر اجلاس و جشنواره بین‌المللی میراث فرهنگی ناملموس (ICCN۲۰۱۴) گفت: گذر مهارت پخت غذاهای بومی و محلی کشور طی برنامه‌های جشنواره در محل باغ‌ غدیر برگزار راه اندازی می‌شود.

غذاهای سنتی و بومی

به گزارش واحد اطلاع رسانی اجلاس و جشنواره بین‌المللی میراث فرهنگی ناملموس ، حسین میرزایی گفت: در این نمایشگاه مهارت‌هاي پخت غذاها، شیرینی‌های بومی و محلی ایران از 16 تا 20 مهرماه به نمایش در می‌آید.

دبیر اجلاس و جشنواره همچنين تهیه و توزیع کتاب دو زبانه مهارت‌هاي پخت غذاهای ایران را از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه عنوان کرد.

وی اظهار داشت: غذاهای بومی و محلی حامل پیام‌های فرهنگی هستند و نقش به سزایی در افزایش ارتباط نسل‌ها و حفظ هویت فرهنگی ایفا می‌کنند.

وي ادامه داد: علاوه بر آن، این غذاها نشانه‌ای از پیوندهای اجتماعی و همبستگی نیز به شمار می‌روند، غذاهای بومی و محلی ایران محمل مناسبی برای برنامه‌سازی در قالب‌های گوناگون به شمار می‌رود.

وی از همه شهروندان و هموطنان جهت بازدید از این نمایشگاه دعوت به عمل آورد.

گفتنی است کلان شهر اصفهان از 16 تا 20 مهرماه، میزبان اجلاس و جشنواره بین‌المللی میراث فرهنگی ناملموس خواهد بود.

کد خبر 273256

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha